Werkwijze

Werkwijze

Elk project, elke vraag en elke opdracht is weer anders. Het werk in de advocatuur of het werk als notaris is daarom altijd maatwerk. Tot op zekere hoogte zijn formulieren en aktes in een bepaalde vorm vastgelegd, maar alles daarboven moet op maat worden gemaakt zodat de situatie van de cliënt wordt gerespecteerd en deze een degelijke kwaliteit kan verwachten.

Hierom maken we voor elke cliënt een plan op maat. Met dit plan in de hand gaan we het project behandelen. Het voordeel hiervan is dat zowel voor de cliënt als voor ons duidelijkheid heerst over de te nemen stappen. Er is dan geen ruimte voor misverstanden of zaken die per ongeluk worden vergeten, simpelweg omdat alle belangrijke zaken in het plan worden benoemd. Uiteraard is dit plan open voor veranderingen als blijkt dat een afwijking van het plan beter zou zijn. Een plan is dan ook niet meer dan een plan; een leidraad voor de opdracht.

Voor meer informatie over onze werkwijze of voor andere vragen kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. We staan u graag te woord en vertellen u graag meer over onze onderneming.