Een stijlvolle man heeft gewoontes

Het geheim van stijlvolle goed geklede mannen is dat ze van mode een gewoonte hebben gemaakt.  Gewoonte is de meest krachtige tool die een man tot zijn beschikking kan hebben. Zij boeken bijvoorbeeld gestage vooruitgang in de richting van grote doelen door hun zeer krachtige gewoontes. Doordat een gewoonte de magische kracht bezit om op lange termijn processen in stappen te delen zal consistentie worden bereikt. Waardoor keer op keer de gestelde doelen worden volbracht.

Voorbeelden van gewoontes van de stijlvolle man

De kleine activiteiten die een stijlvolle man iedere dag uitvoert, zorgen niet alleen dat hij zijn doelen bereikt maar ook dat hij goed gekleed voor de dag komt. Een voorbeeld van een kleine consistente gewoonte van de stijlvolle man is het vooraf klaar leggen van zijn kleding. Ondanks hij zich misschien zal verslapen is er geen nood aan de man. Hij schiet in zijn vooraf uitgezochte kleding en ziet er als “gewoon” perfect gekleed uit.

Een andere zeer belangrijke gewoonte van deze perfect geklede mannen is het goed verzorgen van hun schoenen. Vaak bewaren zij de schoenen in een simpele doos en hebben zij een keurig bij elkaar gezochte inventaris met onderhoudsartikelen. De schoenen worden schoongemaakt maar ook gepolijst.

Het kopen van stijlvolle kleding

Het inkopen van de kleding en schoenen hoort ook bij zijn gewoonte. Voor sommige stijlvolle mannen is dit een zeer lastige klus. Vooral de lange stijlvolle mannen lopen nogal eens tegen wat uitdagingen aan. Het vinden van bijvoorbeeld een casual overhemd mouwlengte 7 kan een heel karwei zijn. Maar ook hiervoor hebben ze een oplossing gevonden: Een webshop specifiek gericht op kleding voor de lange stijlvolle mannen! De webshop: Mouwlengte7. Dus ook het doel “nieuwe kleding kopen” kunnen zij nu snel behalen door hun gewoontes uit te voeren en er wederom zeer stijlvol uit te zien.